Запозичення як інтерфейс для багатокультурного дискурсу: Аотеароа, Нова Зеландія. - Kozlova, Tetyana (Лінгвістичні студії, 2019)
Статтю присвячено проблемам формування мультикультурного середовища та засобам його репрезентації в лексиці. На прикладі новозеландського національного варіанту англійської мови доведено важливу роль запозичень з мови маорі для процесів інтеграції автохтонної та привнесеної європейської культурної спадщини, поступового формування бікультурної англійськомовної єдності.