Методологія фреймового моделювання субдискурсу екології та природних ресурсів. - Kovalyk, N. (Лінгвістичні студії, 2018)
Розглянуто методологію фреймового моделювання субдискурсу екології та природних ресурсів в англійській науковій концептосфері. Змодельовано та схарактеризовано цілісну структуру функціонування екологічних підсистем різного ієрархічного рівня. З’ясовано й описано механізм трансформації об’єктивної дійсності в систему структурованих знань у формі концептів.