Комунікативно-прагматичний потенціал маніпулятивних формул у текстах комерційної реклами. - Areshenkova, О. (Лінгвістичні студії, 2016)
У статті визначено роль маніпулятивних формул як ефективного засобу впливу та модифікації свідомості адресата-споживача, виявлено семантичні групи таких формул, частотність їх уживання та виконувану комунікативно-прагматичну функцію.