Креативність у викладанні. - Szafernakier-Świrko, A. (Лінгвістичні студії, 2016)
У статті представлено деякі аспекти креативності в роботі вчителя. Описано постать сучасного ефективного вчителя та його риси. На думку автора, іноземні мови повинні викладатися в атмосфері креативності, що позитивно впливає на ефективне набуття знань під час уроків іноземної мови.