Топоніміка Вінницької області (на матеріалі власних назв поселень). - Zorina, Yuliia (Лінгвістичні студії, 2019)
Статтю присвячено аналізові походження та структурно-семантичного значення назв поселень Вінницької області, проаналізовано топоніми адміністративно-територіальних одиниць регіону дослідження, висвітлено теоретичні засади топоніміки, проведено класифікацію топонімів за суфіксами, виявлено закономірності поширення географічних назв Вінницької області.