Антропологічні параметри національно-культурного контексту в поезії Джона Кітса: діалог між Поетом та Батьківщиною. - Romanyshyn, Nataliia (Лінгвістичні студії, 2018)
У статті розглянуто специфіку художньо-естетичних засобів відображення антропологічних параметрів національного універсуму у поетичному дискурсі англійського поета-романтика Джона Кітса. Проаналізовано особливості поетичної концептуалізації основних націєідентифікаційних концептів БАТЬКІВЩИНА, МОВА. ПОЕТ та ПОЕЗІЯ.