Актуальні проблеми методу глибинного навчання в лінгвоперсонології. - Danyliuk, I. (Лінгвістичні студії, 2018)
У статті описано проблеми глибинного навчання як галузі машинного навчання у застосуванні до моделювання мовної особистості. Описано суть методу глибинного навчання, визначено його відомі та потенційні перешкоди в застосуванні до мовних даних, вказано на перспективні напрями подолання цих недоліків.