Періодизація історичного розвитку прикладної лінгвістики у Китаї до 1977 року. - Hunko, L. (Лінгвістичні студії, 2018)
У статті описано розвиток мовної ситуації у Китаї, висвітлено головні мовні прикладні задачі. Розглянуто історичний розвиток прикладної лінгвістики у Китаї та виділено головні періоди, які виділяють китайські провідні лінгвісти. На основі опрацьованого теоретичного матеріалу надано авторську періодизацію історичного розвитку прикладної лінгвістики як самостійної науки у Китаї до 1977 року.