Семантика уточнень на рівні парцельованих конструкцій у різних функціональних стилях сучасної англійської мови. - Solodovnyk, O. (Лінгвістичні студії, 2018)
У даній статі проаналізована семантика уточнень на рівні парцельованих конструкцій у публіцистичному, художньому та розмовному стилях сучасної англійської мови. Виокремлено та охарактеризовано дев’ять семантичних груп уточнень залежно від змістового наповнення компонентів конструкцій.