Терміни грецького та латинського походження в українській мікологічній лексиці. - Jóźwikiewicz, Przemysław (Лінгвістичні студії, 2018)
У статті обговорено роль запозичень грецького та латинського походження в українській мікологічній лексиці, простежено розвиток українських досліджень мікологічної лексики, проаналізовано структуру запозичених українських мікологічних термінів та офіційних назв макроскопічних грибів, де щонайменше одним з елементів було запозичення з класичних мов.