Функційно-стильові особливості синтаксичних конкретизаторів в українських засобах масової комунікації. - Aksonova, Inna (Лінгвістичні студії, 2018)
У статті розглянуто функційно-стильові особливості синтаксичних конкретизаторів в українських засобах масової комунікації, проаналізовано різні аспекти дослідження зазначених конструкцій, з’ясовано морфологічне вираження конкретизованих компонентів, визначено специфіку конкретизації головних і другорядних членів речення, функції та стилістичні засоби синтаксичних конкретизаторів.