Створення та сприйняття дієслівних лексем із повторювальною семантикою. - Domracheva, Iryna (Лінгвістичні студії, 2018)
У статті розглянуто особливості створення та розуміння повторювальної семантики, репрезентованої дієсловами; обґрунтовано специфіку реалізації вербативних моделей щодо продуктивного та непродуктивного вираження повторювальної дії; схарактеризовано потенціал префіксів з огляду наявності в них сукупного значення у прозових творах українських письменників.