Контексти розпізнавання конотоніма. - Kravchenko, E. (Лінгвістичні студії, 2018)
Доведено, що типологiя конотонiмних моделей має опертям переносну семантику власних iмен. Виявлено i проаналiзовано типи експлiцитних / iмплiцитних контекстiв конотонiмiв, з’ясовано регулярнiсть тих чи тих конотонiмних моделей в художніх текстах одно- і різносистемних мов. Визначено ключовi проблеми i перспективи розвитку конотонiмiки.