Бінарні опозиції у російськомовному поетичному тексті XX-XXI століть (на прикладі дефісних субстантивних біномів). - Skorobohatova, O.; Buvalets, O. (Лінгвістичні студії, 2018)
На прикладі дефісних субстантивних біномів, що функціонують у російськомовному поетичному тексті XX-XXI століть, розглянуто основні бінарні опозиції, що пов’язані з універсальними архетипними протиставленнями. Виявлено загальні та індивідуально-авторські особливості реалізації універсальних бінарних опозицій в дефісних субстантивних біномах.