Лінійно-позиційна та семантико-функційна перервність іменнико-морфологічної форми: типологія віддаленості - Zahnitko , Anatolii (Лінгвістичні студії, 2021)
Розглянуто особливості дистанціювання елементів іменниково-морфологічних форм і витворенням різноманітних типів віддалення самостійних та аналітичних компонентів іменниково-морфологічних форм роду, числа та відмінка, формуванням множини засобів актуалізації номінативної семантики статі та соціально-гендерного статусу в межах іменниковоморфологічного роду. Уперше скваліфіковано профайл іменниково-морфологічної форми зі встановленням його основних складників.