Титул і зміст міжнародного збірника наукових праць. - імені Василя Стуса, 2020, © Донецький національний університет (Лінгвістичні студії, 2020)
Том 2 випуску охоплює актуальні питання загального мовознавства, іноземної філології, перекладознавства; новітні тенденції у дослідженні світової літератури в контексті культури, перекладу художнього тексту, дискурсології й когнітивної лінгвістики; найсучасніші підходи до викладання іноземних мов та перекладу, які розглянуто на I Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні проблеми іноземної філології та перекладознавства», присвяченій 90-річчю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (12–13 жовтня 2020 року).