Українська політична реклама: аналіз стратегій реалізації сугестивності - Анастасія, Ковалевська (Лінгвістичні студії, 2020)
Стаття присвячена вивченню феномена політичної реклами і політичного слогана як квінтесенції смислових домінант в інформаційному просторі держави і є авторською класифікацією стратегій реалізації сугестивності в зазначених текстах. У роботі охарактеризовано кожну із запропонованих стратегій як особливий комунікативний патерн, виявлено його особливості і способи ідентифікації, що дозволить в подальшому ухвалити відповідні програмні рішення в сфері інформаційної політики та безпеки України, аби мінімізувати негативний вплив патогенних текстів.