Титул і зміст міжнародного збірника наукових праць. - імені Василя Стуса, 2020, © Донецький національний університет (Лінгвістичні студії, 2020)
Розглянуто актуальні проблеми теорії мови, з’ясовано напрями еволюції морфологічних і синтаксичних категорій, визначено актуальні проблеми зіставно-типологічного вивчення мов, а також лінгвістики тексту, дискурсології й дискурс-аналізу, встановлено особливості функційної семантики фразеологічних і лексичних одиниць, окреслено особливості розвитку етнолінгвістики, лінгвокультурології та ономастики, висвітлено напрями прикладної лінгвістики, висловле-на оцінка актуальності та значущості нових лінгвістичних праць. Для науковців, викладачів, аспірантів і студентів-філологів.