Колоративні компоненти як лінгвокультурні маркери сучасних турецьких антропонімів. - Logvynenko, I. (Лінгвістичні студії, 2018)
Незважаючи на великий інтерес, який викликає сьогодні дослідження антропонімічних систем різних народів, багато теоретичних та практичних аспектів турецького особового імені ще не вивчені. У нашій статті ми досліджуємо семантику турецьких особових імен з колоративними компонентами як багате джерело культурної, історичної та лінгвістичної інформації.