Назви неїстівних і отруйних грибів в українській та польській мовах – семантичний аналіз. - Jóźwikiewicz, P. (Лінгвістичні студії, 2016)
Розглянуто джерельну базу мікологічної лексики, охарактеризовано сучасні українські й польські мовознавчі праці, присвячені найменуванням грибів, проаналізовано назви українських і польських неїстівних і отруйних грибів, здійснено вступний семантичний аналіз міконімів.