Деякі питання дослідження мотивації епонімного бізнес-імені (на основі українського ономастикону). - Yermolenko, Serhiy; Zymovets’, Halyna (Лінгвістичні студії, 2018)
У статті пропонується комплексний лінгвістико-семіотичний підхід до вивчення внутрішньої форми деонімічних ергонімів (як лексем, так і словосполук), що має враховувати взаємодію і можливість суміщення різних аспектів і типів умотивованості, забезпечуючи в цей спосіб повноту аналізу.