Репрезентація лексико-семантичної класифікації дієслів української мови у вигляді ідеографічного словника. - Bihday, Mariya (Лінгвістичні студії, 2018)
Розглянуто поняття ідеографічного словника та тезауруса, а також охарактеризовано різні типи цих словників. Представлено класифікації слів для англійської, німецької та французької мов. Описано етапи та результати проведеної лексико-семантичної класифікації дієслів української мови. Показано застосування ідеографічних словників для представлення результатів досліджень з лексичної семантики.