Диференційні ознаки подвійного та складеного іменного присудків. - Kobchenko, N. (Лінгвістичні студії, 2016)
Обґрунтовано статус подвійного присудка як окремої грамеми формально-синтаксичної категорії присудка, висвітлено його диференційні ознаки порівняно зі складеним іменним присудком, окреслено семантичний діапазон його складників, схарактеризовано особливості синтаксичного зв’язку між компонентами предикативного центру з подвійним присудком.