Особливості використання комп’ютерних технологій у дослідженні іменників-юкстапозитів на фонетичному рівні. - Azarova, Larysa (Лінгвістичні студії, 2018)
У пропонованій статті розглянуто особливості використання сучасних комп’ютерних технологій у дослідженні юкстапозитів на фонетичному рівні. Визначено основні принципи побудови власне українських іменників-юкстапозитів за допомогою комп’ютерної програми Audacity. Розкрито механізм гармонійної побудови цих складних номінацій.