Вроцлавській україністиці – 15 років. - Jóźwikiewicz, P. (Лінгвістичні студії, 2016)
У статті коротко описано історію виникнення україністики у Вроцлавському університеті. Представлено викладацький склад кафедри, охарактеризовано основні напрями наукових студій та зацікавлень працівників, подано інформацію про співпрацю з іншими університетами.