Методологія аналізу структури концепту: когнітивний та лінгвокульутрологійний аспекти. - Fedoryuk, L. (Лінгвістичні студії, 2016)
Стаття присвячена розгляду найактуальніших напрямів і методів дослідження концепту як основної одиниці когнітивної лінгвістики та лінгвокультурології. Проаналізовано основні підходи до вивчення його структури та змісту. Запропоновано комплексний аналіз концепту СМЕРТЬ з опертям на традиційні методики вивчення когнітивних одиниць.