Східностепові говірки на мапах - Анатолій, Загнітко (Лінгвістичні студії, 2020)
Рецензія на дослідження: Клименко Н.Б. Атлас побутової лексики (назви одягу) східностепових говірок Донеччини. У сучасному науковому лінгвістичному просторі укладання атласів та їх оприлюднення не належить до активно опрацьовуваних, хоча їх значущість важко переоцінити, оскільки вони не лише висвітлюють загальне тло поширення відповідних мовних явищ, а й подають їх якісний, функційний та кількісний виміри. Рецензований атлас свідчить про значний обсяг виконаної роботи, що охоплює не одне десятиліття.