Лінгвістичний погляд на вираження простору: внутрішньореченнєві поширювачі - Анатолій, Загнітко; Володимир, Манакін (Лінгвістичні студії, 2020)
Рецензована монографія Миколи Степаненка вчергове актуалізує значущу проблему сучасної лінгвістичної науки – дослідження внутрішньореченнєвої структури з урахуванням особливостей її розширення з потенційним ресурсом номінування ситуації і/чи ситуацій. Досвідченому читачеві пропонований розширений варіант попереднього студіювання, істотно доопрацьованого й поглибленого. Напевно, не зовсім доречно говорити про варіант дослідження, оскільки в ньому істотно посилено фактичний матеріал, теоретичні узагальнення, систематизування й кваліфікування досліджуваних утворень із наявними просторовими поширювачами.