Антропоніми як маркер ідіостилю письменника в публіцистичних текстах - Тетяна, Вільчинська (Лінгвістичні студії, 2020)
У статті проаналізовано антропоніми в публіцистичному тексті «На білому коні» Уласа Самчука. З’ясовано, що вони становлять вагомий відсоток лексичних одиниць твору та демонструють інтелектуальний потенціал письменника. Встановлено їхні функції та специфіку лінгвалізації в дослідженому тексті, що дає підстави вважати антропоніми маркерами ідіостилю письменника в автобіографічній публіцистиці.